شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا
نظارت مستمر بهداشت محیط بر فرآیند پخت و توزیع نذریهای محرم جهت حفظ سلامت شهروندان
همزمان با دهه اول محرم و برگزاری مراسمات مذهبی، نظارت بر تهیه و توزیع غذا و نذورات و همچنین تشدید نظارت های شبانه بر هیات ها،حسینیه ها، مساجد و ایستگاه های صلواتی به صورت سه تیم دونفره، در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا، دکتر «محمد یاسین صمیمی» رییس شبکه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری ماه محرم و ضمن تأکید بر آموزش، نظارت، هماهنگی بینبخشی و استفاده از ظرفیتهای مردمی، گفت: دستورالعمل دقیق برای حفظ سلامت در فرآیند تهیه و توزیع نذورات، بهداشت اماکن، تهویه، آب، مواد غذایی و مدیریت پسماند در برپایی مراسمهای مذهبی در مساجد، حسینیهها، تکایا و هیئت ها ارایه شده است که با هدف حفظ سلامت مردم در دستور کار شبکه بهداشت و درمان قرار دارد.

مهندس «احمد صادقی» کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا، با اشاره به تشدید نظارت ها بر رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغی، گفت: هرگونه پخت و پز غذای نذری باید در مکانهایی با شرایط بهداشتی انجام شود و تمامی افراد درگیر در فرآیند تهیه و توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشت بوده و بهداشت فردی را رعایت کنند.

مهندس صادقی ادامه داد: تهیه نذورات باید با رعایت دقیق نکات بهداشتی انجام شود تا سلامت مردم به خطر نیفتد که از جمله این نکات میتوان به استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی، شستشوی کامل دستها و تجهیزات، استفاده از ظروف تمیز و نگهداری درست مواد غذایی در دمای مناسب اشاره کرد.
او اضافه کرد: نظارت بر رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی در مساجد، تکایا و هیاتها و موکبها به ویژه نظارت بر تهیه و توزیع نذورات در آیین های عزاداری به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای مرتبط با آب و غذا، به ویژه بیماریهای عفونی رودهای از اهمیت ویژهای برخوردار است.
پایان خبر
نظر دهید