04 آذر 1403

  • 1399/02/21
  • - تعداد بازدید: 11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نکات تغذیه ای ویژه بیماران دیابتی برای پیشگیری از ابتلا به کروناویروس

افراد مبتلا به بیماری های زمینه ای مانند دیابت بیشتر از سایرین در معرض ابتلا با کروناویروس قرار دارند.

افراد مبتلا به بیماری های زمینه ای مانند دیابت، بیماری های قلبی یا بیماری های خود ایمنی، بیشتر از سایرین در معرض ابتلا با کروناویروس قرار دارند؛ با این حال توصیه های بهداشتی برای پیشگیری از کروناویروس در تمامی افراد یکسان است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بیضا کارشناس تغذیه این شبکه بیماران دیابتی را جزء گروه پرخطر در خصوص ابتلا به کرونا ویروس برشمرد و گفت: لازم است برای این بیماران توصیه های تغذیه ای ویژه ای برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا در نظر گرفته شود.

«لیلا یاری » افراد مبتلا به بیماری های زمینه ای مانند دیابت، بیماری های قلبی یا بیماری های خود ایمنی، بیشتر از سایرین در معرض ابتلا با کروناویروس قرار دارند؛ با این حال توصیه های بهداشتی برای پیشگیری از کروناویروس در تمامی افراد یکسان است.

او با تاکید بر مصرف سبزیجات در تمام وعده های اصلی و میان وعده ها،کاهش مصرف برنج سفید در افراد دیابتی را مهم برشمرد و ادامه داد: برنج باید به همراه سبزیجات یا حبوبات مورد استفاده قرار گیرد.

یاری  نکته مهم در مصرف میوه جات را استفاده روزانه سه عدد میوه در میان وعده ها عنوان کرد و گفت: بهتر است در هر میان وعده تنها یک میوه مصرف شود و از مصرف دو یا چند میوه با هم در یک وعده اجتناب شود

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 23965
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید