• 1403/04/23
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

بازدید نمایندگان معاونت پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از شهرستان بیضا

عملکرد امور پشتیبانی و نظارت بر درمان و امور قرارداد های شبکه بهداشت و درمان بیضا با حضور تیم پایش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بیضا، دکتر سعید اکبری با تاکید بر ضرورت اجرای پایش مستمر در حوزه های مختلف، گفت: تبادل افکار و انتقال تجربیات بین مدیران و کارشناسان در راستای  تحقق اهداف و بهبود فرایندها در حوزه سلامت، امری ضروری است.

اکبری ادامهه داد:  در این  پایش ، مسوولین واحدهای پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان  چالش ها و مشکلات موجود مختلف را بیان نموده و درادامه تیم پایش از قسمت های مختلف پشتیبانی و درمانی بیمارستان ها بازدید کردند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,پیام سلامت,اطلاعیه ها,اخبار واحدها