شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا
بازدید از رستوران «هفت خوان» بیضا از سوی تیم مدیریتی تسهیلات نوروزی بیمارستان قمر بنی هاشم (ع) بیضا
در راستای مصوبات ستاد تسهیلات نوروزی، تیم مدیریتی بیمارستان قمر بنی هاشم(ع) بیضا به طور مستمر بر سلامت محصولات غذایی رستوران ها و بیرون برها نظارت می کنند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا، مدیر بیمارستان محوریت این بازدید ها را تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی، توجه به سلامت مردم در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز و ارایه آموزش لازم در خصوص استفاده از نمک ید دار و روغن مایع و نحوه نگهداری صحیح آنها عنوان کرد.
مهندس «علی حسین مویدی» ادامه داد: در این بازدید ها بر اساس شاخص های ارزیابی، بر رعایت پروتکل های بهداشتی، رعایت بهداشت محیط و ساختمان رستوران، استفاده از نمک های ید دار و تصفیه شده و روغن های خوراکی مناسب و استفاده نکردن از روغن های چند بار مصرف و رعایت اصول بهداشتی و تغذیه ای تاکید می شود.
مویدی با اشاره به اینکه کنترل بهداشتی رستوران قرارداد بیمارستان در سلامت و بهبود وضعیت بیماران نقش موثری ایفا می کند، افزود: نظارت های بهداشتی تیم مدیریتی بیمارستان بر رستوران، به صورت مداوم صورت می گیرد.
در این بازدید «علی حسین مویدی» مدیر بیمارستان، «عباس رضایی» حراست بیمارستان «سمیه نصیری» مسوول بهداشت محیط بیمارستان و «آرمین کشاورز» مسوول واحد تغذیه بیمارستان حضور داشتند.
پایان خبر
نظر دهید