13 فروردین 1404

  • 1403/12/05
  • - تعداد بازدید: 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

برگزاری دوره آموزشی با موضوع «نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی» ویژه متصدیان نانوایی ها در بیضا

دوره آموزشی با موضوع «نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی» ویژه متصدیان نانوایی های سطح شهرستان با همکاری اداره صنعت در شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا، سرپرست شبکه با اشاره به اینکه روزانه قسمت اعظم انرژی، پروتئین، املاح معدنی و ویتامین­های مورد نیاز ما از طریق نان تأمین می شود، گفت: شناخت و مصرف بهترین نوع نان، عاملی مهم در تامین و ارتقاء سلامت و پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری های متابولیک غیر واگیر به شمار می رود.

دکتر محمد یاسین صمیمی با بیان اینکه بهترین نانی که از آرد گندم می توان تهیه کرد، نان کامل است، گفت: نان کامل از آردی تهیه می شود که هر سه بخش دانه گندم «سبوس، جوانه، آندوسپرم» در آن حفظ می شود و چنین نانی از پروتئین، کلسیم، آهن و ویتامین بالایی برخوردار بوده و قادر است بخش بسیاری از نیازهای جامعه به مواد مغذی را تأمین کند.

صمیمی اضافه کرد: مصرف نان کامل کاهش خطر بیماری‌های دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی، چاقی، بیماری‌های گوارشی، مشکلات متابولیکی و برخی از سرطان‌ها را به دنبال دارد.

در این جلسه آموزشی، «آرمین کشاورز» کارشناس تغذیه در خصوص اهمیت مصرف نان کامل و نقش آن بر سلامتی افراد جامعه و لزوم ایجاد دسترسی در سطح جامعه به نان کامل آموزش‌های لازم را ارائه کرد.

پایان خبر

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,پیام سلامت,اطلاعیه ها,اخبار واحدها
  • کد خبری : 118831
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید