شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا
نظارت مشترک بر نانواییهای سنتی؛ از مواد اولیه تا بهداشت محیط
در راستای ارتقا کیفیت بهداشتی نان سنتی و صیانت از سلامت شهروندان، طرح نظارت مشترک با حضور کارشناسان بهداشت محیط و بازرسان نظارت بر مواد غذایی، بر نانواییهای سنتی سطح شهر اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا، دکتر «محمد یاسین صمیمی» رییس شبکه، با اشاره به اینکه نظارت بر واحد های صنفی حساس یکی از راهکارهای مهم برای ارتقاء سلامت عمومی و تضمین کیفیت مواد غذایی در سطح جامعه است، گفت: این بازدیدها با هدف پایش شرایط بهداشتی محیط نانواییها، کنترل مواد اولیه، بررسی افزودنیهای غیرمجاز و رعایت موارد بهداشت فردی از سوی کارکنان به صورت مستمر انجام می شود.

دکتر صمیمی ادامه داد: در این بازدید مشترک، در صورت رعایت نکردن موازین بهداشت فردی، نگهداری غیر بهداشتی خمیر، استفاده از نمک غیرمجاز یا جوششیرین و نداشتن کارت بهداشت، به متصدیان تذکر داده و یا اخطار کتبی صادر می شود.
صمیمی اضافه کرد: طرح تشدید نظارت مشترک با هدف صیانت از سلامت مردم و تضمین ایمنی غذایی به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.
او در پایان، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اطلاع دهند.
پایان خبر
نظر دهید