04 آذر 1403

  • 1399/06/17
  • - تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

در دوران بارداری و شیردهی اگر به بیماری کرونا مبتلا شدیم چه مراقبت های تغذیه ای رعایت کنیم؟

در دوران بارداری و شیردهی اگر به بیماری کرونا مبتلا شدیم چه مراقبت های تغذیه ای رعایت کنیم؟

در دوران بارداری و شیردهی اگر به بیماری کرونا مبتلا شدیم چه مراقبت های تغذیه ای رعایت کنیم؟

 

مراقبت های تغذیه ای مادران باردار و شیرده در دوران بیماری کووید-19

  1. آب بدن به مقدار کافی تامین شود و مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را افزایش دهید.
  2. وعده های غذایی کم حجم با دفعات زیاد بهتر تحمل می شوند.
  3. در صورت بروز اسهال، از وعده های غذایی سبک و کم حجم استفاده شود و از غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد پرهیز شود. از مصرف غذا های پرچرب پرهیز شود. در صورت عدم تحمل شیر از مصرف آن خودداری شود. میوه هایی همچون سیب و موز مفید است ولی میوه هایی مثل هلو و انجیرمصرف نشود.
  4. وعده های غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی مصرف شود.
  5. از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح بخصوص انواع میوه ها و سبزی های تازه و فصل بیشتر استفاده شود.

 

مراقبت های تغذیه ای مادران باردار و شیرده در دوران نقاهت بیماری کووید-19


1.   ارائه وعده های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی

2.     افزایش دفعات وعده های غذایی

3.     تامین آب بدن با استفاده از آب آشامیدنی سالم و مصرف مایعاتی چون سوپ ها و آب میوه های طبیعی

4.     استفاده از انواع میوه های در دسترس (موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال) و سبزی ها (اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی) در برنامه غذایی روزانه

 

 

منبع: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت

حق انتشارات مطالب با ذکر نام دفتر بهبود تغذیه جامعه و مترجمین محفوظ است.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 28743
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید