شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا
در دوران بارداری و شیردهی اگر به بیماری کرونا مبتلا شدیم چه مراقبت های تغذیه ای رعایت کنیم؟
در دوران بارداری و شیردهی اگر به بیماری کرونا مبتلا شدیم چه مراقبت های تغذیه ای رعایت کنیم؟
مراقبت های تغذیه ای مادران باردار و شیرده در دوران بیماری کووید-19
- آب بدن به مقدار کافی تامین شود و مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را افزایش دهید.
- وعده های غذایی کم حجم با دفعات زیاد بهتر تحمل می شوند.
- در صورت بروز اسهال، از وعده های غذایی سبک و کم حجم استفاده شود و از غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد پرهیز شود. از مصرف غذا های پرچرب پرهیز شود. در صورت عدم تحمل شیر از مصرف آن خودداری شود. میوه هایی همچون سیب و موز مفید است ولی میوه هایی مثل هلو و انجیرمصرف نشود.
- وعده های غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی مصرف شود.
- از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح بخصوص انواع میوه ها و سبزی های تازه و فصل بیشتر استفاده شود.
مراقبت های تغذیه ای مادران باردار و شیرده در دوران نقاهت بیماری کووید-19
1. ارائه وعده های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی
2. افزایش دفعات وعده های غذایی
3. تامین آب بدن با استفاده از آب آشامیدنی سالم و مصرف مایعاتی چون سوپ ها و آب میوه های طبیعی
4. استفاده از انواع میوه های در دسترس (موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال) و سبزی ها (اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی) در برنامه غذایی روزانه
منبع: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت
حق انتشارات مطالب با ذکر نام دفتر بهبود تغذیه جامعه و مترجمین محفوظ است.
نظر دهید