شبکه بهداشت و درمان بیضا
ارزیابی رستوران و بیرون بر های شهرستان بیضا
واحد بهبود تغذیه و بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا از زمان شیوع بیماری کووید19 تاکنون با دقت و شدت بیشتری بر سلامت محصولات غذایی رستوران ها، بیرون برها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت می کنند.
واحد بهبود تغذیه و بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا از زمان شیوع بیماری کووید19 تاکنون با دقت و شدت بیشتری بر سلامت محصولات غذایی رستوران و بیرون برها نظارت می کنند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بیضا، سرپرست شبکه بهداشت و درمان این شهرستان گفت: طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی حساس ازجمله رستوران و غذا فروشیها در سطح شهرستان باهدف ارتقای شاخص های بهداشتی و پیشگیری و مبارزه با شیوع بیماری کووید 19 توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان در شهرستان بیضا انجام شد.
مهندس « صادق یونسی» با اشاره بر اهمیت نظارت بر واحدهای صنفی پخت و توزیع مواد غذایی تاکید کرد: با هدف پیشگیری از شیوع بیماری کووید19، اجرای دستورالعمل های بهداشتی و تغذیه ای از سوی این مراکز الزامی است.
مسوول واحد بهبود تغذیه شبکه اضافه کرد: بر اساس شاخص های ارزیابی، بر استفاده از نمک های ید دار و تصفیه شده و روغن های خوراکی مناسب و استفاده نکردن از روغن های چند بار مصرف، کاهش مصرف شکر، روغن و نمک در پخت غذا، مغز پخت شدن غذاهای کبابی و رعایت اصول بهداشتی و تغذیه ای تاکید می شود.
«لیلا یاری»ادامه داد: رستوران ها و بیرون برها به عنوان محیط های عمومی باید در تغذیه سالم، ارتقای فرهنگ افزایش مصرف میوه و سبزی، کاهش مصرف قند، نمک و چربی پیشگام باشند.
او همچنین در ادامه معرفی راهکارهای افزایش سلامت غذایی، اضافه کرد: نمک یددار تصفیه شده نمکی است که ناخالصی های نامحلول مانند فلزات سنگین، شن و ماسه و ناخالصی های محلول آن از جمله آهک در کارخانه جدا شده است، یددار کردن نمک های تصفیه شده طی سالهای گذشته توانسته شیوع گواتر و اختلالات ناشی از کمبود ید را کاهش دهد.
این کارشناس تغذیه یادآور شد: نمک یددار باید دور از نور و رطوبت، در ظروف شیشه ای تیره، فلزی، چوبی و پلاستیکی نگهداری شود، در ظرف باید همیشه بسته باشد، در جای خشک و خنک نگهداری شود و در آخر پخت اضافه شود.
پایان خبر
نظر دهید