04 آذر 1403

  • 1399/08/03
  • - تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

امنیت غذایی از محورهای اصلی توسعه، سلامت جامعه و زیرساخت‌های نسل آینده کشور است

امنیت غذایی و حق دسترسی به غذای کافی و سالم و رهایی از گرسنگی و سوءتغذیه از محورهای اصلی توسعه، سلامت جامعه و زیرساخت‌ های نسل آینده است.

 امنیت غذایی و حق دسترسی به غذای کافی و سالم و رهایی از گرسنگی و سوءتغذیه از محورهای اصلی توسعه، سلامت جامعه و زیرساخت‌ های نسل آینده است.
 
 
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بیضا، کارشناس مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بیضا گفت: امنیت غذایی و حق دسترسی به غذای کافی و سالم و رهایی از گرسنگی و سوء تغذیه از محورهای اصلی توسعه، سلامت جامعه و زیرساخت‌های نسل آینده است.
 
«لیلا یاری» همزمان با روز جهانی غذا  بیان کرد: هدف از نام‌گذاری روز جهانی غذا حساس سازی به‌منظور برقراری امنیت غذا و تغذیه، تولید و دسترسی به غذای سالم و ایمن، کاهش سوءتغذیه و ریشه‌کنی گرسنگی به خصوص در شرایط اپیدمی بیماری کووید 19 است.

او تصریح کرد: با توجه به همین هدف  سازمان  FAO  شعار روز جهانی غذا در سال 2020 را "  توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر "  نام‌گذاری کرده است.
 
مسوول واحد بهبود تغذیه  خاطرنشان کرد: امنیت غذایی که هرساله به نحوی در شعار روز جهانی غذا مورد توجه سازمان‌های بین‌المللی است، به معنی دسترسی فیزیکی و اقتصادی تمام افراد در همه اوقات به غذای کافی و سالم است و برای دستیابی به یک زندگی سالم و فعال روزانه مطرح می‌شود.
 
لیلا یاری  اظهار داشت: امنیت غذایی و حق دسترسی به غذای کافی و سالم و رهایی از گرسنگی و سوءتغذیه از محورهای اصلی توسعه، سلامت جامعه و زیرساخت‌های نسل آینده کشور است و ناامنی غذایی و سوءتغذیه در تمام ابعاد اعم از چاقی، لاغری و کمبود ریزمغذی‌ها، موضوعی است که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم دامن‌گیر تمامی کشورهای جهان بوده و پیامدهای جسمی، ذهنی، روانی، اقتصادی و اجتماعی‌  این موضوع گریبان گیر صدها میلیون انسان است.
 
پایان خبر 
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 31124
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید