04 آذر 1403

  • 1399/08/27
  • - تعداد بازدید: 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

اهمیت تغذیه صحیح در افراد مبتلا به سل

سوء تغذیه یکی از عوامل خطر مهم و هم چنین یکی از پیامدهای ابتلا به سل می باشد و سبب افزایش خطر مرگ و میر و عدم تاثیر کامل درمان می شود بنابر این نقش مراقبت های تغذیه ای در افراد مبتلا به این بیماری حایز اهمیت است.


سوء تغذیه یکی از عوامل خطر مهم و هم چنین یکی از پیامدهای ابتلا به سل می باشد و سبب افزایش خطر مرگ و میر و عدم تاثیر کامل درمان می شود بنابر این نقش مراقبت های تغذیه ای در افراد مبتلا به  این بیماری حایز اهمیت است.
کارشناس مسوول واحد تغذیه گفت: نقش مراقبت های تغذیه ای به عنوان بخشی از استاندارد مراقبت افراد مبتلا به سل به شمار می رود.

لیلا یاری افزود: سل یکی ازبیماری های قابل انتقال بوده و با سوءتغذیه و عملکرد ایمنی ضعیف همراه است بنابراین مقابله با مشکلات زمینه ای بویژه تغذیه برای بهبود و پاسخ قوی تر به درمان سل حایز اهمیت می باشد و باید به عنوان بخشی از استاندارد مراقبت افراد مبتلا به سل در نظر گرفته شود .

یاری عنوان کرد: سوء تغذیه یکی از عوامل خطر مهم و هم چنین یکی از پیامدهای ابتلا به سل می باشد و سبب افزایش خطر مرگ و میر و عدم تاثیر کامل درمان می شود.

وی به نقش غذا و مراقبت های تغذیه ای برای ارتقای سلامت و کنترل سو تغذیه در این بیماری اشاره کرد و  افزود: با انجام و ارایه مراقبت های تغذیه صحیح برای مبتلایان به سل و انجام حمایت های تغذیه ای می توان بر درمان استاندارد سل اثر مثبت و تسریع کننده داشت. 

 
 پایان خبر 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 32583
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید