شبکه بهداشت و درمان بیضا
بررسی میزان سبوس آرد مورد استفاده در پخت نان سنگک از کارخانه تا نانوایی های شهرستان بیضا
میزان سبوس آرد مورد استفاده در پخت نان سنگک از کارخانه تا نانوایی های شهرستان بیضا پایش شد.
پایش 12 درصدی میزان سبوس آرد مورد استفاده در پخت نان سنگک از کارخانه تا نانوایی های بیضا توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بیضا، مهندس «صادق یونسی » با اشاره به کیفیت نان در بیضا و لزوم استفاده از آرد سبوس دار در تهیه نان سنگک گفت: میزان استفاده از سبوس در برخی از نانوایی های شهرستان استاندارد نیست که باعث کاهش ارزش غذایی نان میشود بنابراین نانوایان ملزم به استفاده از آرد دارای سبوس به میزان استاندارد در پخت نان سنگک هستند.
او ادامه داد: در طی بازدید انجام شده از نانوایی های سنگک سطح شهر و نمونه برداری از آرد استفاده شده در پخت نان جهت بررسی میزان سبوس ، آرد مورد استفاده در تهیه نان در برخی از این نانوایی ها استاندارد نیست در همین راستا کارشناسان بهداشت محیط،حرفه ای و تغذیه شبکه بهداشت و درمان این شهرستان به صورت ضربتی از کارخانه تولید آرد بازدید و بررسی های لازم انجام شد.
یونسی ابراز کرد: میزان مصرف نمک در نان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که استفاده بی رویه از نمک در عمل آوری خمیر می تواند در بروز یا تشدید بیماری های غیر واگیر تأثیر گذار باشد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان بیضا افزود: برای کاهش و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون نمک در فرآورده های نان نیز باید به یک درصد کاهش یابد.
مهندس یونسی ادامه داد: در بازرسی های بهداشت محیط از نانوایی ها ،بررسی مقدار سبوس نان های سنگک در دستور کار قرار دارد.
پایان خبر
نظر دهید