شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا
برگزاری غرفه سلامت با محوریت تغذیه سالم
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا به مناسبت هفته سلامت، به منظور آگاهی بخشی و معطوف کردن توجه عموم به امر سلامت، غرفه های سلامت با محوریت ایمنی غذا از مزرعه تا سفره بر پا کرد.
برگزاری غرفه سلامت با محوریت تغذیه سالم
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا به مناسبت هفته سلامت، به منظور آگاهی بخشی و معطوف کردن توجه عموم به امر سلامت، غرفه های سلامت با محوریت ایمنی غذا از مزرعه تا سفره بر پا کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بیضا، مهندس صادق یونسی رییس شبکه بهداشت و درمان بیضا گفت: در این غرفه اندازهگیری قد، وزن و اندازه گیری فشارخون برای کلیه شرکتکنندگان در برنامه انجام شد.
کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت بیضا با تاکید بر این که نصف بشقاب غذایی که مصرف میکنیم باید از سبزیجات، یک چهارم آن کربوهیدرات (شامل نان، برنج، ماکارونی و یا سبزیجات نشاستهای) و یک چهارم دیگر آن پروتئین باشد بیان کردند: که نوع پروتئین مصرفی تفاوتی ندارد ولی از لحاظ سلامت مواد غذایی توصیه می شود تا درصدی از پروتئین مصرفی، پروتئین گیاهی باشد که فیبر بالایی دارد و حاوی آمینو اسیدهایی است که در برخی از پروتئین های حیوانی وجود ندارد.
آرمین کشاورز در این برنامه نمادین به پرسش های حاضران پاسخ داده و بروشور بشقاب غذای سالم و اصول تغذیه سالم را در اختیار شرکتکنندگان قرار داد.
پایان خبر
نظر دهید