31 فروردین 1404

لیست اخبار صفحه :56
توصیه های تغذیه ای برای کاهش برخی عوارض گوارشی سرطان
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

توصیه های تغذیه ای برای کاهش برخی عوارض گوارشی سرطان

بیماران مبتلا به سرطان در طول دوره درمان و حتی قبل از تشخیص به بیماری، ممکن است بی اشتهایی، سیری زودرس و کاهش مصرف غذا را گزارش دهند. تغییر در احساس چشایی و بویایی نیز از عوارض معمول این بیماری است. در ادامه به راهکارهای تغذیه ای کنترل کننده این عوارض اشاره می شود:

نگرانی های تغذیه ای در افراد مبتلا به آلزایمر
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

نگرانی های تغذیه ای در افراد مبتلا به آلزایمر

افراد مبتلا به آلزایمر فراموشی و از دست دادن حافظه را تجربه می کنند. این تغییرات شخصیتی و عملکردی می تواند در نحوه تغذیه این افراد تاثیر گذار باشد که فرد مراقب از این بیماران باید به نکاتی در زمینه تغذیه توجه کند که این مطلب کمک کننده برای تغذیه بهتر مبتلایان به آزایمر است.

12 راهکار تغذیه ای برای پیشگیری از اضافه وزن و کنترل آن/بخش نخست
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

12 راهکار تغذیه ای برای پیشگیری از اضافه وزن و کنترل آن/بخش نخست

تغذیه سالم، عاملی مهم و اساسی در حفظ و ارتقای سلامت و پیشگیری و کنترل بیماری ها است. اضافه وزن و چاقی می تواند اصلی ترین عامل خطر بسیاری از بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی عروقی، دیابت، مشکلات عضلانی اسکلتی و سرطان ها باشد. به مناسبت پویش ملی تغذیه که از پانزدهم تا سی ام دی در حال برگزاری است، با راهکارهای مهم تغذیه ای که به سلامت غذایی ما کمک می کند، آشنا می شویم.

رویکردهای تغذیه ای در کنترل کم وزنی و سو تغذیه در سالمندان
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

رویکردهای تغذیه ای در کنترل کم وزنی و سو تغذیه در سالمندان

یکی از مشکلات مهم و تهدیدکننده سلامت در سالمندان، کمبود وزن و سوء تغذیه است. سوء تغذیه پروتئین و انرژی در سالمندان خطر عفونت، کم خونی، ضعف عضلات، شکستگی استخوان، زخم های فشاری، خستگی، تضعیف سیستم ایمنی و مرگ و میر را افزایش می دهد.