02 آذر 1403

  • 1401/11/11
  • - تعداد بازدید: 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

مصرف زیاد قند، نمک و چربی امکان ابتلا به کرونا را افزایش می دهد

سیستم ایمنی مهمترین عامل و ابزار برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا است، اما مصرف زیاد قند و نمک و چربی سیستم ایمنی شما را روز به روز ضعیف تر می کند.


سیستم ایمنی مهمترین عامل و ابزار برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا است، اما مصرف زیاد قند و نمک و چربی سیستم ایمنی شما را روز به روز ضعیف تر می کند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا، رییس شبکه بهداشت و درمان گفت : عادات بد و نادرست غذایی از دلایل بروز بیماری های غیر واگیر نظیر چاقی، دیابت٬ قلبی و عروقی و سرطان ها و ... هستند و توسعه شهرنشینی و ایجاد تغییر در ذائقه مردم و افزایش مصرف قند، نمک و چربی موجب گسترش این بیماری ها شده است.

مهندس صادق یونسی ادامه داد: خانه نشینی اجباری این روزهای کرونایی، خود یکی از عواملی است که مصرف تنقلات و فست فود ها را افزایش داده است . مواد غذایی که پرنمک ، شیرین و پر چرب هستند ،زمینه ساز افزایش بیماری های غیر واگیر می شوند .

 

مهندس یونسی افزود: در همین راستا به همت واحد تغذیه، جلب مشارکت های مردمی و بهداشت مدارس جلسات آموزشی تغذیه جهت آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی در شهرستان بیضا برگزار شد.

پایان خبر.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 52740
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید