01 آذر 1403

  • 1403/07/28
  • - تعداد بازدید: 44
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

نشست های آموزشی درراستای اهمیت مصرف نان کامل در شهرستان بیضا

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا از نشست آموزشی درراستای اهمیت مصرف نان کامل در شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا دکتر «سعید اکبری » گفت : نان به عنوان قوت غالب مردم علاوه بر تامین سهم زیادی از انرژی روزانه، بخشی از مواد مغذی از جمله پروتئین و برخی اسیدهای آمینه ضروری، ویتامین های گروه B، ویتامین E، منیزیم، آهن، روی، سلنیوم، مس، منگنز، فلوئور و کروم را نیز به بدن می رساند.

دکتر اکبری با اشاره به اهمیت مصرف نان کامل افزود :نان هایی که با آرد کامل تهیه شده است، رنگ تیره تری دارد و خوب است بدانیم تغییر رنگ در این نوع نان به دلیل افت کیفیت آن نیست، بلکه به دلیل بالا رفتن درصد سبوس است.

اکبری ادامه داد: آرد کامل حاوی جوانه و سبوس است، در حالی که آرد سفید دارای مقدار ناچیز سبوس و فاقد جوانه است.

پایان خبر

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,پیام سلامت,اطلاعیه ها,اخبار واحدها
  • کد خبری : 111051
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید