04 آذر 1403

  • 1399/08/03
  • - تعداد بازدید: 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

نقش تغذیه در ایمنی و مقاومت بدن افراد در برابر عفونت

به گفته کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بیضا، سیستم ایمنی بدن تا حد زیادی به عواملی نظیر ژنتیک، محیط زندگی ، شیوه زندگی، تغذیه و همچنین تعامل بین این عوامل بستگی دارد وتغذیه با ایمنی و مقاومت افراد در برابر عفونت کاملا مرتبط است.


به گفته کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بیضا، سیستم ایمنی بدن تا حد زیادی به عواملی نظیر ژنتیک، محیط زندگی ، شیوه زندگی، تغذیه و همچنین تعامل بین این عوامل بستگی دارد وتغذیه با ایمنی و مقاومت افراد در برابر عفونت کاملا مرتبط است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بیضا ؛ «لیلا یاری» ،کارشناس تغذیه مرکز بهداشت، با تاکید بر اینکه یکی از ارکان سلامتی انسان تغذیه است و  تقریباً تمام مواد مغذی موجود در رژیم غذایی نقش مهمی در حفظ پاسخ ایمنی دارند، تصریح کرد: کمبود و یا حتی مصرف زیاد مواد مغذی می تواند تاثیر منفی بر وضعیت ایمنی و افزایش حساسیت به انواع عوامل بیماری زا داشته باشد.

 او افزود: شکر و قندهای ساده نیز نقش بسیاری در تضعیف سیستم ایمنی بدن دارند درنتیجه در دوران کرونا تا جایی که می‌توانیم باید مصرف قند و شکر را محدود کنیم.

یاری در ادامه با اشاره به اهمیت رعایت تنوع و تعادل در برنامه غذایی، مصرف تمامی گروه های غذایی و دریافت کافی پروتئین، کربوهیدرات، چربی، ویتامین ها، املاح و نیز آب و مایعات را ضروری دانست و گفت: استفاده از همه گروه  های غذایی شامل گروه نان و غلات با تاکید بر غلات کامل و نان های سبوس دار، گروه میوه ها ، گروه سبزی ها با تاکید بر مصرف انواع آنها با رنگ های متفاوت، گروه گوشت ها ،مغزها و گروه شیر ولبنیات با تاکید بر مصرف لبنیات کم چرب برای همه افراد لازم است.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بیضا با تاکید براهمیت دریافت کافی ید افزود: استفاده از نمک یددار تصفیه شده به مقدار کم و کافی برای تامین ید مورد نیاز بدن توصیه می شود. ید نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و فقط می توان با مصرف کافی نمک تصفیه شده یددار که دارای مجوزهای بهداشتی و استاندارد های لازم است آن را تامین کرد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 31250
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید