شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا
ارزیابی رستوران و بیرون بر های شهرستان بیضا
واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا به طور مستمر بر سلامت محصولات غذایی رستوران ها و بیرون برها نظارت می کنند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا، رییس شبکه بهداشت و درمان بیضا محوریت این بازدید ها را ارایه آموزش لازم در خصوص استفاده از نمک ید دار و روغن مایع و نحوه نگهداری صحیح آنها عنوان کرد.
دکتر«سعید اکبری» ادامه داد: در این بازدید ها بر اساس شاخص های ارزیابی، بر استفاده از نمک های ید دار و تصفیه شده و روغن های خوراکی مناسب و استفاده نکردن از روغن های چند بار مصرف، کاهش مصرف شکر، روغن و نمک در پخت غذا، مغز پخت شدن غذاهای کبابی و رعایت اصول بهداشتی و تغذیه ای تاکید می شود.
اکبری افزود: رستوران ها و بیرون برها به عنوان محیط های عمومی باید در تغذیه سالم، ارتقای فرهنگ افزایش مصرف میوه و سبزی، کاهش مصرف قند، نمک و چربی پیشگام باشند.
پایان خبر