شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا
پاسـخهای علمی درست به باورهای تغذیه ای نادرست/ آیا بستنی جزو لبنیات است و می تواند منبع خوبی از کلسیم به ویژه برای کودکان باشد؟
بستنی از شیر، شکر و چربی تشکیل شده است و شیر ممکن است حاوی کلسیم باشد، اما شکر و چربی هیچ فایده ای برای سامت استخوان ها و دندان ها ندارند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بیضا، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت هرابال با تاکید بر اینکه شکر و چربی هیچ فایده ای برای سامت استخوان ها و دندان ها ندارند گفت: شکر و چربی می توانند باعث چاقی، دیابت، کاهش مقاومت بدن و افزایش خطر بیماری های قلبی و عروقی شوند.
«آرمین کشاورز» ادامه داد: بستنی صنعتی حاوی مواد افزودنی، رنگ ها، طعم دهنده ها و مواد نگهدارنده است که مضرات زیادی برای سامت بدن دارند و این مواد ممکن است باعث حساسیت، التهاب، سرطان و سایر بیماری ها شوند.
او ادامه داد: بستنی سنتی نیز اگر با رعایت بهداشت تولید نشود، ممکن است حاوی باکتری ها و میکروب های خطرنا ک باشد به همین دلایل، خوردن بستنی به عنوان منبع کلسیم مناسب نیست و مصرف آن باید در حد اعتدال باشد.
کشاورز افزود: به جای بستنی، مصرف لبنیات پاستوریزه شده، پنیر، ماست، کشک و دوغ به علاوه آجیل ها، خشکبار و دریافت مناسب نور خورشید و فعالیت جسمی منظم، می تواند منبع خوبی از کلسیم و ویتامین د به ویژه برای کودکان باشد.
پایان خبر
نظر دهید