02 آذر 1403

لیست اخبار صفحه :26
12 راهکار تغذیه ای برای پیشگیری از اضافه وزن و کنترل آن/بخش نخست
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

12 راهکار تغذیه ای برای پیشگیری از اضافه وزن و کنترل آن/بخش نخست

تغذیه سالم، عاملی مهم و اساسی در حفظ و ارتقای سلامت و پیشگیری و کنترل بیماری ها است. اضافه وزن و چاقی می تواند اصلی ترین عامل خطر بسیاری از بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی عروقی، دیابت، مشکلات عضلانی اسکلتی و سرطان ها باشد. به مناسبت پویش ملی تغذیه که از پانزدهم تا سی ام دی در حال برگزاری است، با راهکارهای مهم تغذیه ای که به سلامت غذایی ما کمک می کند، آشنا می شویم.

رویکردهای تغذیه ای در کنترل کم وزنی و سو تغذیه در سالمندان
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

رویکردهای تغذیه ای در کنترل کم وزنی و سو تغذیه در سالمندان

یکی از مشکلات مهم و تهدیدکننده سلامت در سالمندان، کمبود وزن و سوء تغذیه است. سوء تغذیه پروتئین و انرژی در سالمندان خطر عفونت، کم خونی، ضعف عضلات، شکستگی استخوان، زخم های فشاری، خستگی، تضعیف سیستم ایمنی و مرگ و میر را افزایش می دهد.

تغذیه در کودکان کم وزن چگونه باشد؟
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

تغذیه در کودکان کم وزن چگونه باشد؟

تغذیه کودک با توجه به اهمیت بالای رژیم غذایی برای رشد و سلامتی، برای مادران و مراقب کودک مورد توجه است. اما باید به خاطر داشته باشیم همزمان با رشد تدریجی کودک، عادات غذایی او نیز تغییر می ‌کند.

توصیه های تغذیه ای در دوران بلوغ
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

توصیه های تغذیه ای در دوران بلوغ

بلوغ مرحله گذر از کودکی و رسیدن به بزرگسالی است و در واقع یک دوره رشد سریع فیزیکی، عقلانی و عاطفی محسوب می شود. توجه به افزایش نیازهای غذایی دوران بلوغ هم برای دختران و هم برای پسران، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

15 گام تا تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

15 گام تا تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان

مطالعات متعدد نشان داده است که روزه داری در کنار اجرای برنامه غذایی صحیح در این دوران در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر بسیار مفید و کمک کننده است. در این مطلب نکاتی در مورد تغذیه مناسب در این ایام را با هم مرور می کنیم:

اصول تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان/ بخش دوم
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

اصول تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان/ بخش دوم

ماه مبارک رمضان، ماه میهمانی خدا و پرهیز از گناهان است. اهمیت و نقش تغذیه صحیح در این ایام بر کسی پوشیده نیست. در این مطلب آموزشی و در ادامه بخش یک، نکاتی در مورد تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان ارائه شده است.

توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از پوکی استخوان در سالمندان
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا

توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از پوکی استخوان در سالمندان

پوکی استخوان یکی از رایج ترین بیماری هایی است که در سالمندان بروز پیدا می کند، اما می تواند در هر سنی رخ دهد. حدود نیمی‌ از زنان مسن‌تر از 45 سال و 90 درصد زنان مسن‌تر از 75 سال به بیماری پوکی استخوان مبتلا می ‌شوند. مردان مسن نیز به پوکی استخوان مبتلا می ‌شوند که البته میزان ابتلای آنان کمتر از زنان است. به طور تقریبی از هر سه زن یک نفر و از هر دوازده مرد، یک نفر به پوکی استخوان مبتلا می‌شوند و این امر منجر به شکستگی های ناتوان کننده در مبتلایان می ‌شود، این در حالی است که تعداد اندکی از مبتلایان به پوکی استخوان مورد بررسی و ارزیابی قرار می ‌گیرند.