شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا
کاهش مصرف نمک از دوران کودکی؛ راهی به سوی سلامت فردا
الگوی غذایی سالم و عادات غذایی صحیح باید از سنین کودکی پایه ریزی شود. شکل گیری عادات غذایی از سنین کمتر از 6 سال آغاز می شود و تا سال ها پایدار است، با توجه به اینکه بسیاری از بیماری ها در بزرگسالی ریشه در کودکی دارد.
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا
چه موقع باید نمک به غذا اضافه کنیم؟
نمک یکی از چاشنی ها ی پرمصرف دنیا است که در اکثریت غذاها استفاده می شود.نمکی که باید تمام افراد به جز افراد دچار پر کاری تیروئید استفاده کنند نمک یددار تصفیه شده است.
شبکه بهداشت و درمان بیضا
بدانیم و اقدام کنیم: راه های کاهش مصرف نمک
نمک نامی است عام که به کلروسدیم گفته می شود و خواص ضد میکروبی نمک، خاصیت نگهداری مواد غذایی و جلوگیری از فساد آنها، روشی متداول در زندگی بشر بوده است.
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا
مصرف زیاد قند، نمک و چربی امکان ابتلا به کرونا را افزایش می دهد
سیستم ایمنی مهمترین عامل و ابزار برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا است، اما مصرف زیاد قند و نمک و چربی سیستم ایمنی شما را روز به روز ضعیف تر می کند.
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا
راه های کاهش مصرف نمک
نمک نامی است عام که به کلروسدیم گفته می شود و خواص ضد میکروبی نمک، خاصیت نگهداری مواد غذایی و جلوگیری از فساد آنها، روشی متداول در زندگی بشر بوده است.
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا
چرا باید نمک تصفیه شده ید دار استفاده کنیم؟
ید یکی از عناصر نادر در طبیعت است که بدن انسان روزانه به میزان کمی به آن نیاز دارد. مهم ترین کارکرد ید در بدن شرکت در ساختمان هورمون های تیروئیدی است که نقش مهمی در رشد و تکامل اندام های حرکتی و سیستم عصبی، عملکرد طبیعی مغز، حفظ دمای بدن، تولید انرژی و سوخت و ساز ایفا می کند.
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا
میزان توصیه شده مصرف نمک برای سلامتی
سازمان بهداشت جهانی خرید محصولاتی با نمک کم را توصیه می کند و آن را به عنوان یکی از کم هزینه ترین روشهای موثر و عملی در جلوگیری از بیماری های غیر واگیر معرفی کرده است.
شبکه بهداشت و درمان بیضا
آیا رژیم های غذایی سخت به نوجوانان دارای اضافه وزن توصیه می شود؟
آیا رژیم های غذایی سخت به نوجوانان دارای اضافه وزن توصیه می شود؟
11 پیشنهاد برای کاهش مصرف قند در رژیم غذایی کودکان و نوجوانان
11 پیشنهاد برای کاهش مصرف قند در رژیم غذایی کودکان و نوجوانان